Waarom houden we van de Stokke Tripp Trapp kinderstoel?

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Hobby en vrije tijd

Er zijn zoveel opties als het gaat om het kiezen van een "hoge stoel" voor je nieuwe baby, maar er is eigenlijk maar één stoel waarmee je de overgang kunt maken van een pasgeboren baby naar volwassenheid! De Stokke Tripp Trapp Chair is een stoel voor het leven en is de perfecte aanvulling op je eettafel. Je kunt het zelfs zelf gebruiken!

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de stoel?

Een van de opvallende kenmerken van de Tripp Trapp stoel is het ergonomische ontwerp, met zowel in diepte als hoogte verstelbare zitting en voetplaten, dit zorgt ervoor dat de voeten van uw kind op de grond blijven, wat betekent dat ze blijer zijn om langer in de stoel te zitten ! Het tijdloze ontwerp en de slimme techniek van deze stoel, die in 1972 door een Noorse meubelontwerper voor zijn zoon werd ontwikkeld, bevordert de gezinsband tijdens de maaltijden, oorspronkelijk bedoeld om direct aan tafel te zitten. Met de latere toevoeging van het dienblad kan je bub echter overal zelfstandig zitten voor maaltijden of speeltijd!

stokke tripp trapp

Heeft de Stokke Tripp Trapp-stoel accessoires?

Er zijn tal van kleuropties en accessoires voor deze stoel, variërend van de set voor pasgeborenen tot de babyset (6mo+), dienblad en kussens, er is ook een tafelblad (placemat) ontworpen om zowel het oppervlak van uw eettafel te beschermen als amusement voor uw kleintje.

De Tripp Trapp is zeker een van de duurdere hoge stoelen, maar in dit geval krijg je waar voor je geld! Ze zijn prachtig gebouwd en groeien eigenlijk met je kind mee, van pasgeboren tot volwassenheid (tot 140 kg). Om deze reden is het onze beste keuze voor de beste allround kinderstoel.